Jump to content
The library informs: Lånetiden för e-böcker är 28 dagar och du kan låna en bok per vecka. Biblioteket har ett kostnadstak per kvartal och när maxgränsen är nådd går det inte att låna fler e-böcker förrän nästa kvartal startar.
Cover for Modellmamman - Små storlekar och stora kärlekar
Isbn: 978-87-2812-937-1
Publisher: Saga Egmont
Category:
Novels Feelgood
Accessible since: May 2022
Narrator: Rachel Mohlin
Length: 9 hours 30 minutes

Audiobook

Modellmamman - Små storlekar och stora kärlekar

MODELL OCH MAMMA MED HELA VÄRLDEN DÄREMELLAN

Emilia lever livet som fotomodell i New York när hon blir gravid och ställs inför ett ultimatum: karriär eller familj? Med bröstmjölkspumpen i handväskan flyger hon mellan blöjbyten i Sverige och internationella modelluppdrag på exotiska platser. Mellan det trygga äktenskapets fredagsmys och spännande flörtar på Manhattans exklusivaste cocktailpartyn.

Emilia vill vara en närvarande mamma, en tillgiven fru och en duktig dotter för sin sjuka pappa – samtidigt som hon drömmer om att lyckas i den krävande modevärlden. Det är alltså mycket som ska falla på plats, och snart hopar sig utmaningarna, både på hemmaplan och i karriären.

Inspirerad av sitt eget liv som internationell fotomodell och att samtidigt bli förälder skriver Veronica Larsson uppriktigt, ärligt och med glimten i ögat om mammahjärtat och modet att våga följa sina drömmar.

VERONICA LARSSON är en svensk författare. Efter flera år som fotomodell debuterade hon 2019 med 'Hjärtan på tråd.' Veronica lever i Malmö med sin familj.

Listen to sample
Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Smartphone