Jump to content
The library informs: Lånetiden för e-böcker är 28 dagar och du kan låna en bok per vecka. Biblioteket har ett kostnadstak per kvartal och när maxgränsen är nådd går det inte att låna fler e-böcker förrän nästa kvartal startar.
Cover for Vad mer kan man önska
Isbn: 978-91-8960-581-7
Publisher: Vibery Audiobooks
Category:
Novels Romance Feelgood
Accessible since: April 2022
Narrator: Åsa Persson
Length: 6 hours 39 minutes

Audiobook

Vad mer kan man önska

Charlotte Vegelius arbetar som vd på revisionsfirman Winter & Dotter och bor tillsammans med sin älskade Chris på en charmig gård utanför Lund. På fritiden kan hon sitta i den kärleksfullt renoverade skrivarstugan och skriva sina romaner. Vad mer kan hon egentligen önska? Men varför känns det då inte så perfekt som det borde? Istället för sömniga möten med långrandiga kostymgubbar drömmer hon om att ha tid till att anlägga en rosenträdgård och att göra film av sin första roman. Plötsligt dyker det upp ett kryptiskt meddelande från den okände Sam, som erbjuder guld och gröna skogar. Kan hon verkligen lita på honom? Vad är han egentligen ute efter? Och varför är det så svårt att vara nöjd med det man har?
 
VAD MER KAN MAN ÖNSKA? är en mysig feelgoodroman om självförverkligande skriven med glimten i ögat av författarduon Lillemor Bruce och Monika Carnehult från Lund.

Listen to sample
Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Smartphone