Jump to content
The library informs: Lånetiden för e-böcker är 28 dagar och du kan låna en bok per vecka. Biblioteket har ett kostnadstak per kvartal och när maxgränsen är nådd går det inte att låna fler e-böcker förrän nästa kvartal startar.
Cover for Virgin Merry
Isbn: 978-87-2689-014-3
Publisher: Saga Egmont
Category:
Novels Feelgood
Accessible since: March 2022
Narrator: Anna Thiam
Length: 11 hours 49 minutes

Audiobook

Virgin Merry

Merry är 32 år och bor i en av Stockholms förorter. Hon ser bra ut, är intressant, rolig och har ett bra jobb. Trots detta är Merry singel. Inte bara singel utan även oskuld. Merry tror nämligen inte på kärleken, och sex utan kärlek är hon inte intresserad av. Hon trivs bra med att vara singel men hennes familj och vänner är oroliga för henne och i ett försök att lugna sina närstående bestämmer sig Merry för att skaffa en hund. Men livet som hundägare blir långt ifrån vad hon föreställt sig och när en släkting från Italien kommer för att hälsa på känner Merry stressen gällande sitt kärleksliv öka. Så en dag dyker Micke upp på mottagningen där Merry arbetar och hon börjar undra om äkta kärlek kanske finns ändå ...

Nisti Stêrk (1977-) är en svensk skådespelare, komiker och författare. Nisti är mest känd för sina teaterföreställningar "Zeynos värld" och "För Sverige i tiden" men har även medverkat i tv-program som "På spåret", "Allsång på Skansen" och "Intresseklubben".

Listen to sample
Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Smartphone