Jump to content
The library informs: Lånetiden för e-böcker är 28 dagar och du kan låna en bok per vecka. Biblioteket har ett kostnadstak per kvartal och när maxgränsen är nådd går det inte att låna fler e-böcker förrän nästa kvartal startar.
Cover for Sånger från Obygden
Isbn: 978-91-8960-527-5
Publisher: Vibery Audiobooks
Category:
Novels Romance Feelgood
Accessible since: March 2022
Narrator: Amelie Norrby
Length: 8 hours 14 minutes

Audiobook

Sånger från Obygden

Vi får följa tre människor som på olika dramatiska vägar finner kärleken, och i ett fall förlorar den. Berättelserna utspelar sig under år 2000 i en liten ort i Västmanland.  

Skådespelerskan Lena Kvarnberg bor på ett pensionat. Hon bär på en tung historia från en kanotfärd för flera år sedan. Av en slump träffar hon Mariana som är polis, och som hon inleder ett förhållande med. 
 
Bruno Degerfors är en man i 35-årsåldern. Han har haft stora motgångar i livet på grund av sitt ofördelaktiga utseende. Han tröttnar på storstaden och beger sig ut på landet där han tänker ta in på samma pensionat och prova ett annat liv under ett halvår. 

Pensionären Ejnar Ek har på gamla dar upptäckt konsten. Han har börjat måla. Men han håller på att bli blind och det är en kamp om tiden och konsten. Av en tillfällighet träffar han två konstintresserade damer. Så börjar en udda kärlekshistoria mellan en pensionär från obygden och en kvinna från Östermalm.

Listen to sample
Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Smartphone