Jump to content
The library informs: Lånetiden för e-böcker är 28 dagar och du kan låna en bok per vecka. Biblioteket har ett kostnadstak per kvartal och när maxgränsen är nådd går det inte att låna fler e-böcker förrän nästa kvartal startar.
Cover for Om livet före döden konsten att bli regissör i sitt eget liv
Isbn: 978-87-2687-768-7
Publisher: Saga Egmont
Category:
Psychology Medicine & Health
Accessible since: May 2021

E-book

Om livet före döden konsten att bli regissör i sitt eget liv

Lever du ditt bästa liv? Frågan kan tyckas svår att svara på, kanske uppfattas den rentav som provocerande. Men faktum är att det finns mycket man kan göra för att utveckla både sig själv och sin tillvaro till det bättre.

Med denna bok vill psykoterapeuten Lena Nevander Friström hjälpa läsaren att komma till insikt kring vad som är viktigt i livet. Hon bidrar även med pusselbitar till hur man faktiskt tar tillbaka kontrollen över sin egen tillvaro. Grunden till allt är att vara ärlig och ta ansvar för de egna handlingarna, men här introduceras även konsten att analysera sig själv, sina värderingar och sina valmöjligheter. Dessutom belyser författaren vikten av att lyssna på vad kroppen säger – innan det är försent.

'Om livet före döden - konsten att bli regissör i sitt eget liv' är en tankebok som baserats på författarens egna erfarenheter i såväl yrkesrollen som på det personliga planet.

Lena Nevander Friström (1954-2008) var en svensk författare och psykoterapeut. Hon samarbetade även med tidningen Leva! i vilken hon erbjöd coaching kring arbetslivet.


Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Tablet e-reader

Smartphone