Jump to content
The library informs: Lånetiden för e-böcker är 28 dagar och du kan låna en bok per vecka. Biblioteket har ett kostnadstak per kvartal och när maxgränsen är nådd går det inte att låna fler e-böcker förrän nästa kvartal startar.
Cover for Mordet i Bollasjö
Isbn: 978-87-2689-062-4
Publisher: Saga Egmont
Category:
Novels Crime & Mystery
Accessible since: March 2021
Narrator: Frederick Halbout
Length: 6 hours 13 minutes

Audiobook

Mordet i Bollasjö

Ett högsäte för udda figurer och riktiga original - så skulle man kunna beskriva den blekingska byn Bollasjö. Man skulle också kunna säga att det är en avsides håla full av bönder och alkoholister. Just därför gör sig inte kriminalkommissarie Hansson i Karlskrona någon större brådska, när han får rapporter om rattfylla och stenkastning. Men nog blir det lite mer intressant när han plötsligt får en mordbrand på sitt bord...

På plats i Bollasjö möts både läsaren och stjärnkommissarien av en salig blandning karaktärer. Här finns bl.a. den alkoholiserade familjefadern Gunnar, den buttre bonden Börjesson och en skomakare som aldrig lagat några skor. Men mitt i händelsernas centrum befinner sig förstås den stackars Greta i Gropen - och för henne kommer det bara bli värre.

Bosse Kindberg är en svensk författare, regissör och manusförfattare. Han har under sin karriär inom rörlig bild arbetat med kända TV-serier som 'Skilda världar' och 'Vita lögner'. Han har även producerat dokumentärer för SVT och har en fil. kand. från Lunds universitet.

Listen to sample
Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Smartphone