Jump to content
The library informs: Lånetiden för e-böcker är 28 dagar och du kan låna en bok per vecka. Biblioteket har ett kostnadstak per kvartal och när maxgränsen är nådd går det inte att låna fler e-böcker förrän nästa kvartal startar.
Cover for Brottsplats Rosenbad: befriarna
Isbn: 978-87-2681-939-7
Publisher: Saga Egmont
Category:
Crime & Mystery
Accessible since: January 2021
Narrator: Maria Franceschi
Length: 12 hours 51 minutes

Audiobook

Brottsplats Rosenbad: befriarna

När justitieminister Karin Landberg öppnar dörren till sitt inre rum på Rosenbad känner hon genast att något är fel. I morgondunklet möts hon av lukter som inte borde finnas där - och snart ser hon något som skakar henne i grunden. På sängen ligger hennes vän tillika statssekreterare Beatrice Chiquin, blodig och medvetslös. Någon har utsatt henne för en brutal attack - frågan är bara vem.

Det blir kriminalinspektör Margareta Davidsson som får ta sig an det hårt mediabevakade överfallet i regeringsbyggnaden. Tillsammans med sina kollegor tvingas hon gräva djupt för att hitta sanningen, i en utredning som blir både lång och intensiv. Varför var det just Beatrice Chiquin som blev attackerad? Och hur i hela världen kunde det hända inne på självaste Rosenbad?

'Brottsplats Rosenbad: befriarna' är den fristående fortsättningen på Annika Bryns succédebut 'Den sjätte natten'.

Annika Bryn, född 1945, är en svensk frilansjournalist och författare. Debutromanen 'Den sjätte natten' utkom år 2003 och är delvis baserad på hennes egen familjs minnen av nazism och förföljelse.

Listen to sample
Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Smartphone