Jump to content
The library informs: Lånetiden för e-böcker är 28 dagar och du kan låna en bok per vecka. Biblioteket har ett kostnadstak per kvartal och när maxgränsen är nådd går det inte att låna fler e-böcker förrän nästa kvartal startar.
Cover for Den andra kvinnan
Isbn: 978-91-7893-945-9
Publisher: Modernista
Category:
Crime & Mystery
Accessible since: January 2021
Narrator: Nadja Mirmiran
Length: 11 hours 31 minutes

Audiobook

Den andra kvinnan

Hon är inte den du tror att hon är…

»En djävulskt smart katt-och-råtta-thriller.« New York Times

»Briljant och nervkittlande. Jag älskade den.« Gilly Macmillan

»Knivskarp thriller med mästerliga vändningar.« Karin Slaughter

Vanessa Thompson har blivit lämnad för en yngre kvinna av sin make Richard. Han är nu förlovad med Nellie, och Vanessa är svartsjuk och besatt av sin ersättare. Och av tanken på att till varje pris stoppa deras giftermål.
I alla fall är det så det verkar.
Den andra kvinnan är en isande thriller som skildrar de komplexa hemligheterna i vad som på ytan varit ett avundsvärt äktenskap – och hur farligt det kan vara att ignorera sanningen i kärlekens namn.

Sarah Pekkanen har tidigare skrivit sju bästsäljande romaner på egen hand. Den andra kvinnan [The Wife Between Us, 2018], hennes thrillerdebut tillsammans med Greer Hendricks, blev en omedelbar New York Times Bestseller när den släpptes och den har också valts till en av årets mest oumbärliga böcker av Wall Street Journal och Glamour.

Greer Hendricks är en amerikansk författare och journalist. Under två decennier var hon förlagsredaktör på Simon & Schuster. Innan dess arbetade hon på tidskriften Allure och tog en masterexamen i journalistik på Columbia University.

»En av de böcker du bara måste läsa i år.« Wall Street Journal

Listen to sample
Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Smartphone