Jump to content
The library informs: Lånetiden för e-böcker är 28 dagar och du kan låna en bok per vecka. Biblioteket har ett kostnadstak per kvartal och när maxgränsen är nådd går det inte att låna fler e-böcker förrän nästa kvartal startar.
Cover for Den enda dåliga människan i världen
Isbn: 978-87-2674-138-4
Publisher: Saga Egmont
Category:
12 -15 years Children's books
Accessible since: December 2020

E-book

Den enda dåliga människan i världen

De gyllene varelserna är åter på besök. Det är tio år sedan de besökte den västafrikanska djungeln för första gången och nu är de tillbaka i "Africka". De skapade ofattbara och fantastiska monument för att sedan, som i tomma intet, bara försvinna. Trots att ingen förstår bakgrunden eller de gyllene varelsernas faktiska agendor, så har världen sedan dess blivit bättre. Krigen blir färre, våldet blir mindre drabbande... men inte för alla.

'Den enda dåliga människan i världen' är den andra delen i Africka-serien.

KG Johansson är en prisbelönt svensk författare. Han är flerfaldig vinnare av Spektakulärt pris för årets bästa science fiction roman. Förutom att skriva för både ungdomar och vuxna har han varit Sveriges första professor i rockmusik.

Africka-serien är en fantasieggande bokserie om de gyllene varelserna som på ett ögonblick kan skapa storslagna pyramider ur tomma intet.


Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Tablet e-reader

Smartphone