Jump to content
The library informs: Lånetiden för e-böcker är 28 dagar och du kan låna en bok per vecka. Biblioteket har ett kostnadstak per kvartal och när maxgränsen är nådd går det inte att låna fler e-böcker förrän nästa kvartal startar.
Cover for De mörka kontinenterna
Isbn: 978-87-2674-136-0
Publisher: Saga Egmont
Category:
12 -15 years Children's books
Accessible since: December 2020

E-book

De mörka kontinenterna

Den tredje fristående delen av serien 'Africka' handlar om de gåtfulla gyllene varelserna som kan skapa fantasiska kreationer ur ingenting. Varelserna har varit på besök på jorden två gånger tidigare och kaos och våldsamheter har följt i deras kölvatten. Tredje gången gillt och Alea Rynell anar vad som är på väg att hända. För att hindra oroligheter tar hon hjälp av en eklektisk trio: en föredetta president, en kvinna som kanske eller kanske inte är Aleas mamma och en konstgjord intelligens.

KG Johansson är en prisbelönt svensk författare. Han är flerfaldig vinnare av Spektakulärt pris för årets bästa science fiction roman. Förutom att skriva för både ungdomar och vuxna har han varit Sveriges första professor i rockmusik.

Africka-serien är en fantasieggande bokserie om de gyllene varelserna som på ett ögonblick kan skapa storslagna pyramider ur tomma intet.


Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Tablet e-reader

Smartphone