Jump to content
The library informs: Lånetiden för e-böcker är 28 dagar och du kan låna en bok per vecka. Biblioteket har ett kostnadstak per kvartal och när maxgränsen är nådd går det inte att låna fler e-böcker förrän nästa kvartal startar.
Cover for De sju systrarna (lättläst) : Maias bok
Isbn: 978-91-7971-120-7
Publisher: Bokförlaget Hedvig
Category:
Novels
Accessible since: December 2020

E-book

De sju systrarna (lättläst) : Maias bok

Sju systrar som symboliserar varsin stjärna i Plejaderna. Sju starka kvinnor som är väldigt olika, men som alla söker sitt ursprung. Nu finns Lucinda Rileys läsarsuccé om de sju systrarna som lättläst!

I den första delen får vi följa Maia, den enda systern som bor kvar i det vackra barndomshemmet Atlantis vid Genèvesjön. Systrarnas adoptivfar, miljardären Pa Salt, har precis dött på ett mystiskt sätt. Pa Salt har skrivit brev med ledtrådar till systrarna som leder dem på varsin resa mot deras olika ursprung.

Maias brev för henne till Rio de Janeiro. Väl där tar ytterligare ledtrådar henne tillbaka i tiden till 1920-talets Paris. En släktsaga rullas upp där den kända Kristusstatyn har en viktig roll. På sin resa träffar Maia författaren Floriano Quintelas. Ska den mest ansvarsfulla av systrarna våga låta sig svepas med av kärleken?

Bokförlaget Hedvig ger ut böcker som är lätta att läsa, för barn och vuxna.

Läs mer på www.bokforlagethedvig.seLog in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Tablet e-reader

Smartphone