Jump to content
The library informs: Lånetiden för e-böcker är 28 dagar och du kan låna en bok per vecka. Biblioteket har ett kostnadstak per kvartal och när maxgränsen är nådd går det inte att låna fler e-böcker förrän nästa kvartal startar.
Cover for Dödlig fjäril
Isbn: 978-87-2658-246-8
Publisher: Saga Egmont
Category:
Crime & Mystery
Accessible since: July 2020
Narrator: Hannah K Schmitz
Length: 6 hours 4 minutes

Audiobook

Dödlig fjäril

Under en läkemedelskonferens på Skeppsmuséet i Stockholm sker ett mord. Offret, en av nyckelpersonerna i det globala läkemedelsföretaget Star Medical, hittas i fören på skeppet Corona i en pöl av sitt eget blod. Cecilia Tornudd, produktspecialist inom företaget, hittar den döde mannen och när polisen står handfallna inför brottet bestämmer hon sig för att ta saken i egna händer. Under sina efterforskningar gräver Cecilia fram mörka hemligheter om Star Medical och snart inser hon att hon har att göra med hänsynslösa krafter, större än hon någonsin hade kunnat ana.

Deckarförfattaren Ingrid boström, född 1956, påbörjade sin karriär inom sjukvården. Under 80-talet arbetade hon som sjuksköterska och barnmorska och därefter som säljare och konsult inom läkemedelsbranschen. Efter 16 år som konsult bestämde hon sig för att det var dags att få utlopp för sin kreativitet och år 2006 publicerade hon sin första roman Dödlig fjäril. Romanen har översatts och fått stor medial uppmärksamhet i bland annat Argentina.

Listen to sample
Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Smartphone