Jump to content
The library informs: Lånetiden för e-böcker är 28 dagar och du kan låna en bok per vecka. Biblioteket har ett kostnadstak per kvartal och när maxgränsen är nådd går det inte att låna fler e-böcker förrän nästa kvartal startar.
Cover for Försvunna minnen/Barnmorska på smällen
Isbn: 978-91-5076-564-9
Publisher: Förlaget Harlequin
Category:
Novels
Accessible since: June 2020

E-book

Försvunna minnen/Barnmorska på smällen

Försvunna minnen
Arméläkaren Mateo Sanchez skadades svårt under ett uppdrag i Afghanistan. Nu är han intagen på en minnesklinik på Hawaii – utan att veta vem han är eller vad som hänt honom. Hans komplicerade tillstånd triggar den skickliga läkaren Lizzie Peterson. Hon bestämmer sig för att ge allt, med förhoppningen att han ska få sitt minne tillbaka. Allt eftersom märker hon att något annat väcks mellan dem – men vad händer om hon lyckas med sitt uppdrag, och Mateo börjar minnas?

Barnmorska på smällen
Barnmorskestudenten Flick har helt slutat att dejta. Nu är det fullt fokus på studierna. Men när den snygge kirurgen Tristan fångar hennes blick på sjukhusets årliga bal inser hon att hon är förlorad – en enda natt med den heta hunken kan hon väl unna sig? Sagt och gjort. Ett par månader senare söker hon upp Tristan på nytt – nu med en växande mage. Frågan är hur de två självständiga kollgerna nu ska gå vidare.


Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Tablet e-reader

Smartphone