Jump to content
The library informs: Lånetiden för e-böcker är 28 dagar och du kan låna en bok per vecka. Biblioteket har ett kostnadstak per kvartal och när maxgränsen är nådd går det inte att låna fler e-böcker förrän nästa kvartal startar.
Cover for Tina ett fruset hjärta/Valentes dotter
Isbn: 978-91-5072-633-6
Publisher: Förlaget Harlequin
Category:
Novels
Accessible since: August 2019

E-book

Tina ett fruset hjärta/Valentes dotter

Tina ett fruset hjärta
Imagekonsulten Isabeau Waters har haft otaliga klienter genom åren, men ingen som den tillbakadragna ranchägaren Trystan. Hennes uppdrag, att förvandla honom till en charmig oljemagnat, verkar till en början helt omöjligt. Isabeau är dock inte den som ger upp i första taget och snart börjar hon ana en passionerad man under den frostiga masken. Lektionerna blir allt hetare och det dröjer inte länge förrän de leder rakt in i sovrummet, trots Isabeaus huvudregel: aldrig blanda kärlek och affärer. 

Valentes dotter
På omvägar får Matt Valente veta att Lana, som han tillbringat en enda natt med, har en dotter – som är hans! Matt vill att den lilla ska bära hans namn och Lana går med på att de gifter sig, men bara för ett år. Hon har nämligen inte glömt hur han anklagat henne för stöld. Dock inser hon snart att hennes starka känslor för honom finns kvar. Frågan är om hon kan bevisa för Matt vad som verkligen hände tidigare, och rentvå sig själv en gång för alla.


Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Tablet e-reader

Smartphone