Jump to content
The library informs: Lånetiden för e-böcker är 28 dagar och du kan låna en bok per vecka. Biblioteket har ett kostnadstak per kvartal och när maxgränsen är nådd går det inte att låna fler e-böcker förrän nästa kvartal startar.
Cover for När livet spirar/Öppna ditt hjärta
Isbn: 978-91-5072-652-7
Publisher: Förlaget Harlequin
Category:
Novels
Accessible since: July 2019

E-book

När livet spirar/Öppna ditt hjärta

När livet spirar
Det sista Erianthe vill är att återvända hem, men efter en jordbävning behöver Mythelios klinik all hjälp de kan få. Knappt hinner hon sätta sin fot i det knökfulla väntrummet förrän hon stöter ihop med en skäggig läkare, vars gnistrande blick är alltför välbekant. Den tillhör Ares Xenakis – hennes livs  kärlek! Minnet av hur deras himlastormande romans slutade i tragedi plågar henne fortfarande, men kanske är det nu, på platsen där livet byggs upp på nytt, som deras kärlek åter kan blomstra.

Öppna ditt hjärta
Trots att de två nätter som Matt McClain och Ellie Landers tillbringar tillsammans är rent magiska är båda överens om att låta allt sluta där. Förutom att de bär på djupa sår efter en olycklig barndom har Matt fullt upp med att ta hand om sin systerson, och den läkarmottagning han nyss tagit över. Så när Ellie efter ett par månader söker upp Matt med en växande mage vill han helst av allt stänga dörren. Ellie, däremot, är förvissad om att de kan få en fin framtid tillsammans och är beredd att göra allt för att övertyga Matt.


Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Tablet e-reader

Smartphone