Jump to content
The library informs: Lånetiden för e-böcker är 28 dagar och du kan låna en bok per vecka. Biblioteket har ett kostnadstak per kvartal och när maxgränsen är nådd går det inte att låna fler e-böcker förrän nästa kvartal startar.
Cover for Full av längtan/Med kärlekens hjälp/Bara en playboy?
Isbn: 978-91-5072-434-9
Publisher: Förlaget Harlequin
Category:
Novels
Accessible since: October 2018

E-book

Full av längtan/Med kärlekens hjälp/Bara en playboy?

Full av längtan
För festfixaren Avery Scott är inget jobb för svårt, kostsamt eller jobbigt. Men så får hon i uppdrag att anordna prinsen av Zubrans bröllopsfest och plötsligt ställs Avery inför ett dilemma. Prinsen är ju hennes ex, och en man hon fortfarande drömmer om ...
 
Med kärlekens hjälp
Eduardos ögon är tårfyllda när han tittar ner på sin två dagar gamla dotter. Hennes barndom skulle inte bli som hans. Han tänker skydda henne till varje pris och kan till och med gifta sig med hennes mamma. I tre månader ska han ge äktenskapet med Callie en chans. För lilla Marisols skull. 

Bara en playboy?
Miljardären Harry Finn är tuff när det gäller affärer och charmig med kvinnor. Han får det han vill ha och nu står Elizabeth Flippence på önskelistan. En månad tillsammans på paradisön Finn Island är tillräckligt för att Harry ska få Elizabeth i säng. Men hon är inte nöjd med att bara vara en erövring i mängden. Kan Harry vara en kvinnas man?


Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Tablet e-reader

Smartphone