Jump to content
The library informs: Lånetiden för e-böcker är 28 dagar och du kan låna en bok per vecka. Biblioteket har ett kostnadstak per kvartal och när maxgränsen är nådd går det inte att låna fler e-böcker förrän nästa kvartal startar.
Cover for Låt stjärnorna leda dig till framgång
Isbn: 978-91-5071-891-1
Publisher: HarperCollins Nordic
Category:
Novels
Accessible since: October 2016

E-book

Låt stjärnorna leda dig till framgång

Nå dina livsmål med hjälp av stjärnorna!

Längtar du efter ett rikare liv, mer energi eller en helt ny karriär? Låt stjärnorna leda dig till framgång är en astrologisk självhjälpsmanual full av inspiration och råd för dig som vill få ut mer av ditt liv. Läs om hur ditt stjärntecken påverkar dig, vilka himlakroppar som ger en knuff i karriären och när det enligt stjärnorna är rätt – och fel – tidpunkt att ta det stora steget.

Du får veta när du kan dra nytta av månens nystartande kraft, solens starka energier, Mars handlingskraft, och den lycka som Jupiter och Venus för med sig, men också vad du bör undvika när Merkurius står i retrograd, och vad du har att vänta när Saturnus passerar ditt tecken. Boken innehåller datum och tidpunkter ända fram till 2047.

Här berättar författaren Helena Biehl också om sin egen livsresa, där hon har använt astrologi som sitt främsta framgångsverktyg.


Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Tablet e-reader

Smartphone