Jump to content
The library informs: Lånetiden för e-böcker är 28 dagar och du kan låna en bok per vecka. Biblioteket har ett kostnadstak per kvartal och när maxgränsen är nådd går det inte att låna fler e-böcker förrän nästa kvartal startar.
Cover for Smak för kärlek
Isbn: 978-91-5071-051-9
Publisher: Förlaget Harlequin
Category:
Novels
Accessible since: January 2014

E-book

Smak för kärlek

"Ett persongalleri som rör vid läsarens hjärta, berättelser som fängslar och romantik som glöder – Nora Roberts bemästrar alltsammans."
- Rendezvous

"En genomgående underhållande författare."
-USA Today

#1 påNew York TimesochUSATodays bestsellerlistor

Carlo Franconi representerar allt det som Juliet försöker undvika hos en kund. Han är arrogant, förförisk, passionerad – och tyvärr alldeles för charmig. Men Juliet är stolt över att alltid uppträda professionellt och affärsmässigt i sitt jobb som reklamagent och skulle aldrig låta sig lockas in på farliga vägar. Det handlar ju "bara" om att marknadsföra hans senaste kokbok. Och visst kan väl hon motstå den berömda italienska kocken under deras författarturné genom USA? Även om de under tre veckor ska tillbringa varenda vaken minut tillsammans. Och även om Carlo ser på henne som om hon är en delikat maträtt han inte kan vänta på att få provsmaka...Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Tablet e-reader

Smartphone