Jump to content
The library informs: Lånetiden för e-böcker är 28 dagar och du kan låna en bok per vecka. Biblioteket har ett kostnadstak per kvartal och när maxgränsen är nådd går det inte att låna fler e-böcker förrän nästa kvartal startar.
Cover for Brands återkomst/Farligt frestande
Isbn: 978-91-5070-825-7
Publisher: Förlaget Harlequin
Category:
Novels
Accessible since: December 2013

E-book

Brands återkomst/Farligt frestande

Brands återkomst

Efter fyra år utan ett livstecken är antikvitetshandlaren Brand Noble tillbaka. Han vill inte tänka på de ohyggliga förhållanden han levt under, allt han vill är att vara med sin fru. Men han upptäcker snabbt att mycket är förändrat – Clea har gjort karriär och är gravid. Och själv är han dödförklarad!

En sak är säker. Han tänker vinna tillbaka sin Clea och då kommer många att inse att Brand Noble är mer levande än någonsin ...

Farligt frestande

Han behöver en älskarinna. Någon som kan spela hans älskarinna, närmare bestämt. Så när Jenna Branson söker upp den omåttligt förmögne playern Adam Roth, för att kräva de pengar hans bror har lurat av hennes familj, ser Adam ett gyllene tillfälle. Han lovar att göra en utredning om pengarna, om hon går med på att låtsas ha ett förhållande med honom - ett intimt förhållande. Allt för att komma undan det ovälkomna intresset från hans bäste väns fru.

Överenskommelsen verkar enkel, men snart är deras förföriska spel inte längre bara en fasad. Nu måste de välja mellan lojaliteten mot sina familjer ... och chansen till evig kärlek.Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Tablet e-reader

Smartphone